Redactionele bijdrage uitgave MT: Financieel Gezond

Op de mat bij 80.000 managers: de special ‘Financieel Gezond’ als bijlage bij het Management Team van 18 november.

Link naar deze bijlage (kennisplatform Mijn Zakengids)

Financieel gezond

Mijn artikel – CRM en financieel gezond – tref je aan op bladzijde 8.

Link als url: https://www.mijnzakengids.nl/financieel-gezond/

 

The Best CRM.
Passionate about delighted customers

Ik begeleid bedrijven met de transformatie naar klantgericht ondernemen. Dit doe ik door de Klant centraal te stellen in de bedrijfsvoering. In mijn visie is CRM / customer experience samenwerking met de klant als verbindend perspectief, ondersteund door de juiste (CRM) technologie. Het effect? Een flexibele organisatie met lagere kosten, betere resultaten én loyale en betrokken klanten.

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Chat

Waar kan ik u mee helpen?