Fasterclass succesvol klantgericht ondernemen

Natuurlijk wil je een succes maken van de invoering van klantgericht ondernemen! Wil je weten op welke wijze er een succes van te maken? Wil je meegenomen worden met de laatste stand van zaken met CRM en customer experience? Wil je aan de slag met je eigen strategie? Volg dan de fasterclass succesvol klantgericht ondernemen.

Deze fasterclass wordt verzorgd door Edwin Best, CRM en customer experience expert. Zijn boek, ‘Succesvol klantgericht ondernemen’, vormt de leidraad voor de fasterclass en is inbegrepen in de prijs van de fasterclass. De fasterclass is op basis van open inschrijving, voor incompany is er de masterclass>>

Succesvol klantgericht ondernemen

Als je klantgericht wilt ondernemen, sta je voor twee uitdagingen. Je moet de techniek op orde hebben en je moet de juiste cultuur in de organisatie weten te krijgen. In de praktijk is de techniek – het CRM-systeem – vaak leidend in plaats van ondersteunend. Terwijl de customer experience net zo goed wordt bepaald door de houding van management en medewerkers.

In deze fasterclass succesvol klantgericht ondernemen worden de stappen uiteengezet die leiden naar een succesvolle combinatie van techniek en klantbeleving. Met deze fasterclass bepaal je zelf je strategie en stel je je eigen mix van maatregelen samen.

Programma

De fasterclass in het kort:

  • je leert alles over CRM en customer experience en hoe deze zich tot elkaar verhouden
  • je krijgt inzicht in de best practices op het gebied van succesvol klantgericht ondernemen
  • je vergroot je competenties
  • je ontmoet collega’s van wie je veel kunt leren
  • je maakt je persoonlijke actieplan om je bedrijfsgroei te stimuleren

Locatie: een inspirerend hotel in Midden Nederland

Meer informatie

Deze fasterclasses vinden plaats op donderdag en vrijdag in een inspirerend hotel in midden Nederland. De Masterclass start donderdag om 9.00 uur en eindigt vrijdag om 16.00 uur, inclusief diner en overnachting. De totale investering is € 1.450,=, all in maar exclusief BTW. Eten, drinken en de overnachting zijn in de prijs inbegrepen. Bedrijven kunnen de kosten van een training of opleiding integraal als zakelijke kosten opvoeren.

De fasterclass is altijd op basis van open inschrijving. Voor incompany is er de masterclass klantgericht ondernemen: copy paste de link: https://www.thebestcrm.nl/masterclass-succesvol-klantgericht-ondernemen/

Fasterclass of masterclass? Alles op een rijtje>>

Wegens geldelijke verplichtingen wordt bij annulering tot 2 weken van te voren  € 200,= gerestitueerd.

Data 2019:

  • 17 en 18 oktober 2019
  • 28 en 29 november 2019

Meer weten?

Meer informatie

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Chat

Waar kan ik u mee helpen?