CRM en customer experience verkenning

CRM, Customer Experience of klantgericht ondernemen. U wilt hiermee een eerste verkenning maken? U wilt hiermee concreet aan de slag maar het is nog niet helder wat nu de beste marsroute is? U wilt bijspijkeren op een van deze onderwerpen? The Best CRM heeft het antwoord op deze vragen. Afhankelijk van uw vraag:

The Best CRM Verkenning

Integrale scan CRM & klantgericht ondernemen.

Benieuwd waar uw onderneming staat met Klantgericht Ondernemen & CRM? Deze online CRM scan geeft uitkomst, de benadering is integraal: CRM strategie, processen en systemen, gedrag, leiderschapsstijl, Buyer Journey, Customer Experience.

Lees meer

CRM Academie & CRM Advies

Fasterclass klantgericht ondernemen

U zoekt een kort en krachtig CRM en customer experience opleidingsprogramma? Bijspijkeren? In twee dagen tijd maakt U kennis met alle facetten van CRM, Customer Experience en klantgericht ondernemen. Inclusief de laatste ontwikkelingen (AVG.) Vorm action learning.

Lees meer

Real life klantgericht ondernemen?

Klantgerichtheid zelf ervaren? In samenwerking tussen Ver-Leiders en de The Best CRM is er een unieke werkvorm ontwikkeld om de mate van klantgerichtheid treffend te ervaren en de gewenste verandering op gang te brengen.

Lees meer

Meer weten?

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Chat

Waar kan ik u mee helpen?